Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a teendô, ha piros lámpánál...

Mi a teendô, ha piros lámpánál átgázol elôttem a zebrán egy autó, miközben gyalogosként már rég nekem van zöld? Hova forduljak?

Figyelt kérdés

Majdnem elgázoltak a kisbabámmal együtt, az autó rendszámát felírtam, de gondolom, ez önmagában nem bizonyító erejû.

Kinek tudom ezt jelenteni, rendôrség vagy polgármesteri hivatal?

Nagyon zaklatott vagyok, ennél a lámpánál rendszeresen tapasztalom, hogy simán áthajtanak piroson az autósok.

2021. máj. 9. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem mindenhol engedem el, èn se, vagy ha indítok lelassítok 50 ről 30 ra, haladunk is de àt is èr...
2021. máj. 10. 10:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol történt az eset, de ha van térfigyelő kamera, akkor tehetsz bejelentést, mert az alapján vissza tudják nézni az esetet.
2021. máj. 10. 14:03
 13/13 anonim ***** válasza:
38%

Az a sztori annyi vót.

Jegyezd meg, hogy MINDIG nézzél körül mielőtt rálépsz és FOLYAMATOSAN nézz körül amikor rajta vagy, KÖVESD a forgalmat! Bármikor jöhet egy vadparaszt.

Amúgy már rajta voltál már a zebrán, vagy csak a járdán ácsorogtál? Ha pedig tudod, hogy annyi a vadbarom, menj el a rendőrségre, minél többször, te pedig ne a lámpaváltás után ugorj ki babakocsival ha pontosan tudod mennyi marha van ott és mikor jönnek.

2021. máj. 11. 12:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!