Nehezen kepzelem el a forgalmi szitut?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam hogy egy Kereszteződést hogy oldottam Meg tegnap, kuplungolas visszaváltás stb, és Tokre nehezen kepzelem el
De valós szituációba meg tok termeszetesen ösztönszeruen megy
Más is van így ezzel?
2021. ápr. 21. 13:57
1/3 anonim válasza:
izommemoriát nem könnyű verbálisan, vagy akár tudatosan felidézni
2/3 anonim válasza:
Igen, szerintem mindenkinek van olyan szituáció az életében, amit fejben elképzelni sem tud, hogy kéne megcsinalni, valóságban meg egy mozdulat az egész és simán megy.
3/3 anonim válasza:
Felváltva vezetek 2 saját meg mindenféle céges autókat, és volt már, hogy a lakásban ülve hiába törtem a fejem, nem tudtam rájönni, merre van a 10 éve meglévő sajátban a hátramenet... Pedig hát már rengetegszer kapcsoltam, teljesen automatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!