Gyerekek, itt meg van sérülve az útpadka, az van a szokásos egy szem terelőtábla helyett alaposabban körberakva terelőkorlátokkal. Ha évek óta így van, az gáz, de ez biztosan nem a forgalom lassítása miatt van kint.
2021. ápr. 19. 21:01
12/19 anonim válasza:
Mi a baj ezzel, vagy mivan?
2021. ápr. 19. 21:52
13/19 A kérdező kommentje:
#11 Pont, hogy nem ez a helyzet, pedig azt hinné az ember! Én is azt hittem évekkel ezelőtt, mikor ez kikerült, hogy úthibát kerítettek így körbe, és előbb-utóbb kijavítják. De ez bizony a forgalom lassítására van, hogy idióták ne rongyoljanak bele megállás nélkül a kereszteződésbe. Bizonyítja ezt az is, hogy ha átmész az utcaképen a kereszteződés túloldalára, ott is van egy ugyanilyen körbekerítés.
2021. ápr. 19. 23:18
14/19 anonim válasza:
Ja, baszdki, akkor ezt tedd egyértelművé a leírásban, ember, ne a lepontozógépet röffentsd be...
2021. ápr. 20. 06:41
15/19 anonim válasza:
Ja, hogy az a lényeg, hogy ez a terelés így kint van évek óta a semmiben és ez a gond, nem a táblák? Írhattad volna.
Nyilván olcsó megoldás, de inkább abba gondolnék bele, hogy mit mond ez el a környéken közlekedők moráljáról
2021. ápr. 20. 07:10
16/19 anonim válasza:
Én mondjuk valami fekvőrendőrben gondolkoztam volna, mert ha kicsit nagyobb a forgalom (bár felteszem erre annyira nem) elég kínos ha akár csak pár méterre is, de nincs csak egy sáv.
2021. ápr. 20. 07:57
17/19 A kérdező kommentje:
Igen, a terelés zavar engem, nem a neonszélű STOP! előjelző táblák, azokkal semmi bajom! Elnézést, hogy nem voltam egyértelmű!
"elég kínos ha akár csak pár méterre is, de nincs csak egy sáv." Igen, én ezt főleg buszok kapcsán tapasztalom itt, hogy hiába nem nagy a forgalom, a busznak sokszor sokáig kell várnia, míg biztonságosan ki tudja kerülni ezt a terelést. Helyette néhány buszsofőr inkább lendületből kikerüli, fékezésre kényszerítve a szemből érkezőt.
2021. ápr. 20. 12:52
18/19 anonim válasza:
Pedig a lassítás korrekt. Az úton lehetne 90-nel menni, de vannak távolabb táblák, 60-ra csökkentve a megengedett sebességet. Szintén sárga kerettel, útszűkületet előjelző táblák is ki vannak helyezve.
Az átrombolás így nehezen magyarázható.
2021. ápr. 20. 13:03
19/19 A kérdező kommentje:
#18 Sajnos sokan vannak, akik nem foglalkoznak a sebességkorlátozó táblákkal, meg a STOP! táblával és az elsőbbségadási kötelezettségükkel. Nem azért, mert nem veszik észre, hanem mert egyszerűen nem érdekli őket, hiába van kitéve 100 neonszélű előjelző tábla. Szóval én azt megértem, hogy mi hívta életre itt ezt a terelést, körbekerített kikerülendő részt. Nekem az a problémám, hogy ez miért nem egy fix jellegű megoldással, például valamilyen terelőszigettel van megoldva (mint egyes falvak bevezető útjainál), ehelyett a táblákkal körbekerített rész helyett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!