Teljesen mindegy, ha az életedre törnek, bármit megteszel majd.
Én biztos, hogy padlógázzal letarolnám a tetvet, aztán utána hívnám a rendőrséget.
Van kamerám elöl hátul.
2021. ápr. 12. 12:50
12/24 anonim válasza:
"Aki mondjuk viperát, baseball ütőt, csavarkulcsot, vascsövet tart a keze ügyében, az már kizáró ok." És akkor a vízvezeték szerelőknek nincs joguk az önvédelemre, emrt ott van az ülés mögött a szerszámos láda? A vipera egyértelmű, esetleg a baseball ütő is (bár azért az meg lehet próbálni kimagyarázni) de szerintem a másik kettő az nem olyan eszköz, ami arra utalna, hogy előre készült a támadásra.
2021. ápr. 12. 13:56
13/24 anonim válasza:
2021-04-01 , a vízvezeték-szerelő a csövet a keze ügyében, maga mellett tartja? Mert én arról írtam.
2021. ápr. 12. 14:08
14/24 anonim válasza:
jdezso1128 a 2021-04-01 nem tudom, hogyan lett :-(
2021. ápr. 12. 14:08
15/24 anonim válasza:
Te hogy közlekedsz, hogy egyre durvább forgatókönyvekre próbálsz felkészülni ezekkel a kérdésekkel?
2021. ápr. 12. 14:18
16/24 anonim válasza:
#13: Nem feltétlen a csövet, de mondjuk a 60 centis csőfogót igen. Nyilván nem az anyósülésen van kikészítve, de az szerintem nem olyan elképzelhetetlen forgatókönyv, hogy az ülés mögött, a hátsó ülés lábetrében van a szerszámos láda a melós suzukiban. Oda meg gyakorlatialg 2 másodperc hátranyúlni a vezetőülésből.
2021. ápr. 12. 16:52
17/24 anonim válasza:
Még mindig nem érted. A véletlenül kezembe akadó akármi, vagy a bizonyos céllal bekészített valami döntő lehet egy tárgyaláson.
2021. ápr. 12. 17:06
18/24 anonim válasza:
"Még mindig nem érted. A véletlenül kezembe akadó akármi, vagy a bizonyos céllal bekészített valami döntő lehet egy tárgyaláson."
Ezt értem. De kérlek azt magyarázd el nekem, hogy a bíróság hogyan dönti ezt el? Példa: van egy kerékkulcs a kesztyűtartóban (tudom nem gyakori, de mondjuk ez olyan hogy belefért oda). Hogy ítélik meg, hogy az milyen céllal lett bekészítve? Egy kerékkulcs szerintem nem ördögtől való egy autóban. Meg vascsövet az ülés mögött szállítani sem tilos szerintem. Hogy lehet kétség nélkül megállapítani, hogy én azt milyen céllal raktam oda? Azt szerintem egy kerékkulcsra elég nehéz rábizonítani, hogy az bármilyen szándékos céllal ett oda rakva, még ha kéznél is van.
2021. ápr. 12. 17:11
19/24 anonim válasza:
Nagyon eltávolodunk a kérdéstől, így elengedem ezeket.
A másik megsebesítése, életének elvétele fegyveres támadás esetén sem lehet cél, de véletlen következménye igen.
Ezért nehéz ügy, az elütöm az autóval kérdés.
2021. ápr. 12. 17:20
20/24 anonim válasza:
#19: Lebaszol hogy "Még mindig nem értem", aztán amikor megkérlek hogy akkor magyarázd el, "elengeded ezeket". Látszik hogy nem tudsz érdemi érveket felhozni az állításod mellett, csak random hülyeségekkel próbálsz okosnak tűnni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!