Hogy magyaràzzam el, hogy figyelek a kocsimra, ès nem kell figyelnie, hamàr normàlisan mondtam neki?
ès olyan hibàkat talàl amit èn is tudok....
pl: kiègett egy hàtsó ègőm.este 8 kor èszre vettem. reggel megyek venni, erre felhivott hogy vegyek eggyet. tegnap megnèztem a gumikat(kicsit sèrült az oldal fala) annyit kibir amennyit menni akarok vele. felhív hogy holnap VASÀRNap!!! veszünk egyet.
volt olyan hogy lapos volt (màsnap mentem a kútra) felhívott... ès mindenèrt felhív.... tűzoltó keszülèk (adott egy rosszat (vettem magamnak)) kukàs melènyt adott (4 db van az autóba most van 6 db plusz a szekrènybe) meg ilyenek...vontató kötelet adott (friss jogsival nem vontathatok 2 èvig úgy tudom ezèrt mindenkèpp trèler kell mèg...)
őrületbe kerget....
Ezen miért idegesíted magad?
Van közös témátok, segít, pénzt is áldoz rád. Lehet olyat is észre fog venni, amit te meg nem. Az ilyennek addig örülj, amíg él az öreg.
Vontatni téged is lehet, és ahhoz nem kell 2 éves jogsi.
Mert tróger autóval jársz, amiben még felszerelés sincs rendesen.
Mi a francot jelent az, hogy a sérült oldalfallal kibír annyit, amit te mész. Mi vagy te, jós, hogy ezt megmondod? Kérlek ne veszélyeztessél engem és a többi ártatlan közlekedőt a felelőttlenségeddel.
Egyébként a vontatókötéllel lehet, hogy éppen téged fognak vontatni. Mellesleg autót húzhatsz, utánfutót nem.
Hát képzeld magad az ő helyébe, te is féltenéd a gyerekedet, és beledumálnál. Mint ahogy az apósodnak is beledumálsz, hogy melyik szerelőhöz vigye a kocsiját... Az mindegy, hogy melyikteknek van igaza, mert nyilván mindenki azt gondolja, hogy neki.
Természetesen, azt megértem, hogy egy leépült egyéniségű alkoholistával nehéz a helyzet. Ezzel mi nem tudunk semmit tenni. Te se. Csak azt, hogy ráhagysz mindent, és lehetőleg kerülöd a társaságát, amikor agresszív meg okoskodó. Különösebben összeveszni nem érdemese vele, mert abból meg más problémák származnak. Biztos volt már, meg lesz is még, amikor jól jön a kotnyeleskedése. Meg hogy van valaki, aki kéznél van, amikor gyorsan kell valaki, és senki más nem ér rá. Szóval nehéz állapot, de a mérgelődéstől meg idegeskedéstől nem lesz jobb. Tarts távolságot, amikor olyan a helyzet, ezt lehet tenni.
asszem van egy kicsi fèlre èrtès:
1* mondtam neki hogy vigye az èn szerelőmhöz, leírtam a szàmàt, ha elviszi elviszi ha nem nem... (nem vitte el, fel se hivta).Ez az ő dolga. Az autó alapjàraton nem nem hulladèk, az elő tulaj nem figyelt rà, termèszetes hogy kell javítani, de úgy gondolom 120k nem egy vèszes összeg. Após szàmlàja a rengeteg, 1-2 èv alatt 1 millót dobott ki rà (az utó vètelàrja volt talàn, de nem tudom mennyièrt vettèk)
a leginkàbb az bosszant hogy dolgozok, fàradt is vagyok. ès nem az van hogy megkèrdezi hogy holnap vagy jövőhèten tudsz e segíteni, hanem hogy most... ès ha dolgozom akkor ràmbassza a telot hogy akkor nem kell segíten. Ha màsod àllàsomba melozok nem lehet nàllam telefon akkor meg hogy mièrt nem veszem fel neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!