Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kézifék nélkül hogyan lehet...

Kézifék nélkül hogyan lehet megfordulni egy-íven egy 1x1-es sávos úton?

Figyelt kérdés
Már sok embertől hallottam, hogy semmi értelme a kéziféket menet közben használni. De ha nem használjuk, akkor hogyan lehet megfordulni egy ilyen helyen tolatás nélkül? Nem értem. Vagy ez is csak olyan agymenés, mint hogy balesethelyzetben bele kell állni a fékbe, semmi mást nem szabad csinálni, még akkor se ha anélkül el lehet nagyobb eséllyel kerülni a balesetet?

2021. márc. 30. 13:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Közvetlen életveszély okozás a kézifékes, megfordulós mutatványod. Bízom benne, hogy csak egy gyenge trollkodás a részedről. Két kezemen meg tudom számolni, hogy egy évben hányszor kellesz megfordulnom. Felesleges ide gyors módszer, mert akkor és ott kell megfordulni, ahol szabályosan megtehető ez. Most ezért az évi néhány alkalomért nem fogom életveszélybe sodorni magamat.
2021. márc. 31. 12:06
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

"Most ezért az évi néhány alkalomért nem fogom életveszélybe sodorni magamat."

#11, amellett, hogy nyilvánvaló trollkodás a kérdés, ne felejtsd el, hogy alapvetően nem magadat sodrod életveszélybe, hiszen téged véd az autó. A körülötted lévő gyalogosokat viszont nem védi semmi - és még csak fel sincsenek arra készülve, hogy valaki unortodox módon fog megfordulni tőlük két méterre. Vagy rajtuk át.

2021. márc. 31. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Te is benne szeretnél lenni a hírekben nemsokára igaz, öcsi?

Gondolj arra, hogy esetleg te is megsérülhetsz, vagy ha megölsz másokat, akkor meg börtönbe kerülhetsz, a csajod otthagy emiatt? Hm? Tetszene? Tudom, mások élete nem érdekel, gondolj a sajátodra.

Láttál egy filmet, ahol volt ilyen "yo man, do one-eighty"? Tetszett, igaz? Nekem is tetszett. Attól függően nem fogok magnumot és Steve McQueent játszani a közutakon! Menj pályára, fizess be vezetéstechnikára!

Ne szórakozz a közutakon!

2021. ápr. 5. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!