Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha rendőr leállít egy autót...

Ha rendőr leállít egy autót és igazoltatja, kidobja neki a gép ha ez egy karanténban levő ember akinek nem lenne szabad kimozdulnia?

Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 06:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%

Most akkor autót igazoltat vagy embert?

Egyébként nem, a gép nem dob ki semmit. Neked kell igazolnod, hogy jogosult vagy a kint tartózkodásra.

2021. márc. 26. 07:07
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Ma már ritka a rutinellenőrzés.

Ha megállítanak, annak legtöbbször oka van.

Úgy vélem, látják, igen.

Ezt csak onnan gondolom, hogy voltam (betegen) karanténban, s a határozaton, e-mailben (?) szerepelt a körözés szó.

Nem csak bűnözőket köröznek, mint sokan gondolják.

Hozzám naponta benéztek, de apám karanténba sem került, pozitív teszt ellenére.

2021. márc. 26. 07:35
 3/11 A kérdező kommentje:

És sokszor látom hogy elkezd villogni autók mögött a rendőr. Lehet tényleg volt oka atlépte a zarovonalat, 70 el ment vagy bármi közlekedési szabalysertes történt. Vagy ép este 8 után volt s azt nézték van e igazolás.

De akkor ilyen esetekben azt is megnezik hogy nem karantén szökevény e az illető?

2021. márc. 26. 07:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a karanténba kerülés hogy zajlik? Hogy értesítik róla az illetőt? Emailt kap? De honnan tudják az emailcimet?
2021. márc. 26. 07:59
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Teszteléskor meg kell adni elérhetőségeket.

Pozitív antigéntesztem után azpnnal közölték velem, hogy karantén, tíz nap, legrövidebb úton haza.

Délután voltam a ponton. Másnap délelőtt egymás után jöttek a hívások, különféle hivatalokból.

És e-mailben a határozatot.

Következő nap meg már a rendőfök ellenőriztek.

Elsőtt felesleges volt lehúzni, mert nem írtam semmi olyant.

2021. márc. 26. 08:47
 6/11 A kérdező kommentje:

Lehet az első mondat miatt húzták le. De az nem én voltam. Nem szoktam lepontozni.

Engem az aggaszt hogy voltam teszten, a 15 perces gyorstesztem negatív lett.

És azt mondták ilyenkor kell egy másik teszt ami 3 nap múlva lesz kész. És az ugyfelkapun nézhetem meg az eredményt. De negyedik napban vagyok s nincs semmi az ugyfelkapun. Azt írja a haziorvosomat keressem fel ilyenkor. De aránylag messze lakom tőle s át kéne autoznom a fel várost. És ha leállít egy rendőr s korozve vagyok abból nagy gáz lenne. Akkor ha nem kaptam sem emailt se telefonhívást se egyebet akkor nyugodtan elmehetek tisztázni hogy akkor most mi is van?

2021. márc. 26. 08:55
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

Bocs, nem az első, hanem a második az, amire gondoltam.

Rengeteg anomália van ekörül. Pl. apám halála után 17 nappal kapott igazoló kártyát, hogy nem fertőző. Egy hét eltéréssel voltunk tesztelésen. Én kaptam határozatot, rendőri ellenőrzést, ő semmit.

Szóval, a lényeg az, hogy ha kíváncsiak a rendőrök arra, akit éppen ellenőriznek, akkor a karanténban lévőről tudni fogják, hogy elkóricált.

2021. márc. 26. 09:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem is emlékszem mit adtam meg a tesztnel. Elemtettek valami papírt, írja ra írjak alá de már nem tudom mi volt. Bevallom nagyon féltem ettől az orrba feldugott palcatol, utána meg annak örültem, hogy nem is volt olyan vészes. Amikor a 15 perces gyorsteszt után közölték megegyszer meg kell csinálni, akkor meg annak örültem, hogy nem kell félni tőle, mert kellemetlen ugyan de nem az a félnivaló eset. És azt hittem az ugyfelkapun lesz majd egy második eredmény miszerint az is negatív, bele se gondoltam mi lesz ha telnek a napok s nincs semmi s fogalmam sincs mi lett végül a vége. Most akkor mit csináljak?
2021. márc. 26. 09:09
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

A háziorvosnak van telefonja, most telefonon intéz szinte mindent. Hívd fel, hogy nézze meg az eredményedet, utána megbeszélitek a továbbiakat.

Biztos, hogy jó helyen nézted? Az EESZT oldalon kell, miután beléptél az ügyfélkapus kódoddal. A PCR teszthez mész, és minden szűrési beállítás nélkül csinálsz egy keresést.

2021. márc. 26. 09:52
 10/11 A kérdező kommentje:

Eddig én is eljutottam. Nem veszi fel...

Igen így csináltam. Üres.

Betegallomanyban vagyok. Nem mondom nem tragédia egy vagy két nappal később ír ki na de elég annyi hogy minden nap megnezem az ugyfelkaput s hívogatom az orvost? S mi van ha továbbra is üres s nem veszi fel?

2021. márc. 26. 10:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!