Mennyire friss jogosítvánnyal mernétek levezetni Horvátországba?
Mielott nekem esnétek:
1. Majd akkor tervezem egy nyáron, amikor már nem veszélyes, és engedélyezett
2. Nem rohanok sehova, éveket is hajlandó vagyok várni, tisztában vagyok azzal, hogy tombol a pandemia
Nem a jogosítvány frissességén múlik, hanem a tapasztalaton.
Lehet valakinek sokkal hamarabb tapasztalata az autóvezetésből, a jogosítvány pedig csak legálissá teszi, hogy vezethet forgalomban.
Aztán az sem mindegy, hogy nagy forgalmú városi közlekedésben szerez tapasztalatot a sofőr, vagy falu - kisváros között ingázva.
Én 23 évesen csináltam meg, előtte nem éreztem magam elég érettnek az autóvezetéshez.
Nulláról kezdtem, a családban nem volt autó, a jogsi elvégzése tapasztalatot nem adott autóvezetésből, utána kb 1 másfél évig csak hébe-hóba vezettem céges autót rövidtávon, majd miután vettem egy sajátot azután kellett pár hónap míg megszoktam azt az érzést, hogy én uralom az autót és nem fordítva.
Szivesebben vezetek hosszú távot, mintsem résztvegyek egy ismeretlen nagyváros forgalmában.
Nagyon ember és körülményfüggő az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!