Ilyenkor mi van?
Velem volt már ilyen. Utána se néztek, hogy van e jogsim csak megkérdezték. Azt mondtam igen, valamint megkérdezték mikor szereztem és tovább engedtek.
Annyi, hogy ez autóval történt.
hozzáteszem kedves kèrdező, átlag soförkènt elvárnám a rend őreitől hogy cselekedjenek...
ès szoktak is... ha ez így van akkor vedd figyelmeztetèsnek, ès ne úgy vedd, hogy helyes. ha esetleg balesetet okozol, ès netalántán halál lesz a vège, akkir nagy bajban lehetsz
"ha ott helyben büntet meg és én em tudok fizetni nem csak akkor megy a feljelentés?"
A helyszíni bírság azt jelenti, hogy helyben elismered a szabálysértést. Rendőrnek közvetlenül nem kell fizetned, csak aláírnod.
Ha nem ismered el a szabálysértést, akkor feljelentést tesznek ellened, indul az eljárás.
áááhhhh....
bocsi akkor fèlre beszèltünk egymás mellett.
A válaszom ugyanaz, feltèteles módba, a rendőri intèzkedèssel kapcsolatban a hozzáálásomat fent tartom, a maradèkot hogy ilyent ne csinálj.... az meg szóljon annak aki tènyleg megcsinálja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!