Ma kocsival előztem egy másik autót, picit gyorsított miközben előztem. A szembe jövő autó nem fékezett és nem is villogott. De szerintem nem volt olyan sima előzés (többi lent)?
Figyelt kérdés
A meg előzött autó még dudált is egyet (nem elég hogy szivatott is egy kicsit). Lehet ebből valami gondom ha fel jelent valamelyik fél menetrögzítő alapján? Pl veszelyeztettem őket vagy valami?2021. febr. 24. 17:33
11/13 anonim válasza:
Youtube kommentekben megköpködnek, ennyi.
Egyébként teljesjoggal hisz nem voltak meg az előzés feltételei, másrészt valószínűleg nem gyorsított az előzendő autó hanem a te kocsidban nem volt elég nyomaték... ha "picit gyorsított" volna azt észre se kellett volna venned.
12/13 Beviz Elek válasza:
Ne izgulj, nem a Truman Show főszereplője vagy hogy a seggedben is kamera legyen és mindenért megbüntessenek. Lehet hogy az otthoni rendszer ezt szeretné elhitetni, de a valóságban ez nagyon nem így van.
13/13 anonim válasza:
Ha ilyeneken stresszeled halálra magad, minek vezetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!