Nem adtam meg az elsőbbséget kerékpárral?
Sávomban szabálytalanul parkolt egy autó.
Amikor a másik sávban nem jött senki, kitettem a kezem, és átsoroltam a másik sávba. De ott dugó volt, ezért várni kellett, hogy lehessen haladni. Amikor elindultam a mögöttem lévő agresszíven kielőzött a dupla zárón áthaladva, majd előttem befékezve jobbra kanyarodott a kb 15 méterre lévő utcába. Én beintettem neki, mert hát szerintem dugja meg a kecske a neve napján az ilyen veszélye manőverért, ami teljesen szükségtelen volt. Erre kiszállt és öklét rázva fenyegetett, hogy megöl, mert nem adtam meg neki az elsőbbséget.
Mi az, hogy nem adtam meg az elsőbbséget?
Mit jelent az autós agresszív állatoknak az elsőbbség?
Én úgy tudtam, hogy akinek elsőbbsége van, azt nem lehet kényszeríteni sem hirtelen fékezésre, sem hirtelen irányváltásra. Amit az illető pontosan megtett velem szemben, akit szabálytalanul előzött meg.
Nem értem a szitut.
Amikor átmentél a másik sávba, abban haladtak az autók, vagy épp mindenki állt? Hátranéztél, vagy csak jeleztél? Hol történt (Google térkép link tökéletes)?
Amúgy meg kamera, oszt' nyomni fel a rendőröknek az ilyen idegbeteg állatot!
#2: Igazad van, nem volt teljes.
Kiraktam a kezem. Hátra néztem. Nem jött senki. Aki utána veszélyeztetéssel kielőzött.
Link: [link] ,19.0524946,3a,75y,306.38h,90.34t/data=!3m7!1e1!3m5!1s_58L6rDgaEOskJxnEbzpsQ!2e0!5s20190701T000000!7i16384!8i8192
Kisteher itt a mopedeknél állt. Az autósor visszatorlódott. A következő kanyarban ment el az ürge
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!