Kb 40-50ezer forintig milyen menetrögzítő kamerát érdemes választani?
Upgrade 70mai Dash Cam Pro Plus A500S Built-in GPS 70mai PLUS Car DVR Cam 1944P Speed Coordinates ADAS 24H Parking Monitor
Ezt írd be AliExpressre, lengyelbol 7napos kiszállítással legnagyobb kártyával + hátsó kamerával és mindennel sincs 40e
Nézz róla youtube videókat esetleg, hogy mit tud.
minden kameráról találsz youtube-on teszt felvételeket.
Xiaomi jó minőségű cuccokat gyárt, én ott keresgelnék.
Nekem két noname kínai van, mindekttőnél előfordul, hogy nem indul el a felvétel, ami elég szívás ha nem veszed észre, és kellett volna..
"két noname kínai van, mindekttőnél előfordul, hogy nem indul el a felvétel"
Nem biztos hogy nálad is ez a probléma, de olyannal találkoztam már, hogy a kamera tápja a szivargyújtóból jött, az meg úgy működik, hogy indítózáskor eltűnik. Ezt nem szerete a kamera, átkötöttük úgy, hogy gyújtástól kap tápot, indítás alatt is ottmarad addig, amíg a gyújtást le nem veszem. Azóta jó.
#3: igen, szinte biztos, hogy a tápfeszültségre érzékeny, a rádió USB-jéről ritkábban rosszalkodik.
Az autokban indítózáskor durván leesik a feszültség, sok fogyasztói körön kapcsoltan meg is szűnik, majd visszajön. Nem tudom melyik a jobb :)
Na de pont ez a feszültségingadozás ami autóban normális, szóval egy rendes gyártó (pl. xiaomi) terméke talán jobban megbírkózik a feladattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!