Igaz, hogy az orvosi alkalmassági vizsga lejárta után még vannak olyan jármuvek amelyeket vezethetek?
Segédmotoros kerékpárt, kerti traktort, állati erővel vont járművet, és lassú járművet vezetheted, de csak az országon belül.
A mezőgazdasági vontatót szerintem nem, mert önerőből 45 feletti tempóra képes.
9-es. Senki nem akart itt jogsi nélkul vezetni. Nem is értem hogy gondoltad ezt :D Megjegyzem tudtam, hogy a kerékpár nem jármu, én csak azért emlitettem meg, mert az elso vvalamit félreolvasott.
10-es. Én nem hiányoltam semmit, csak az általam talált forrásban benne volt, de az régebbi, mint amit a válaszoló irt, úgyhogy gondolom az övé pontosabb. Ennyi.
"A mozgáskorlátozottak közlekedésére szolgáló, emberi erővel tolt vagy hajtott kerekes szék és a gépi meghajtású kerekes szék - ha sík úton önerejéből 10 km/óra sebességnél gyorsabban haladni nem képes, továbbá a gyermekkocsi és a talicska - azonban nem minősül járműnek."
A KRESZ nem ismer olyat, h közlekedési eszköz.
Az egészségügyi alkalmassági nem örök érvényű?
Mikor jár le? Én ilyenről nem hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!