Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen egy pályaalkalmassági...

Kim Wolf kérdése:

Milyen egy pályaalkalmassági vizsga?

Figyelt kérdés
Sziasztok Palyaalkalmassagira kuldott a rendorseg mert volt egy balesetem. Nem ittam ,nem drogoztam,senki nem halt meg. De elkell mennem a vajdahunyad utcaba Bpre.. Volt mar valaki ott? Azt irjak a papírba vigyek írószert.. újra lefognak kresszezni? Meg vigyek a meglévő kórházi jelentéseimet és orvosi papírjaim. De nekem nincs ilyesmi vagy ilyenkor vajon mire gondolhatnak.. kérjem ki a háziorvostol h egeszseges vagyok e vagy mi? Vagy mi vár rám ott hallottam ilyen szobákról de vajon minden ilyen vizsgahelyen ugyan azt csinálják..? Meg a végén van egy pszichológus ,ha jól tudom. Ha van esetleg valakinek tapasztalata eltudná mesélni? Előre köszönöm. :)

2021. jan. 14. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha pávról van szó, akkor itt reflexvizsgálat, dilidoki, egyensúly vizsgálat. Kb nekünk ilyenek voltak. Még volt olyan, hogy számsort villantottak fel. Egy re rövidebb időkre, és lenkellett írni amit megjegyeztél. 3 bőven elég volt az elején, aztán ahogy csökkent az idő a végén már csak 1 ment. Ilyen tizedmásodpercekről beszélünk.
2021. jan. 14. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
A közút kezelője kimegy a helyszínre, szükség szerint lezárja, előveszi a mérőeszközöket, felméri a pálya állapotát és dokumentálja. Ha kell, fényképeket is készít a pálya hibáiról.
2021. jan. 15. 01:11
 3/7 toxic1984 ***** válasza:
100%

Még mindig a Vajdahunyad utcában végzik a PÁV-ot? A weboldalukon ezt írja:

"FIGYELEM! 2020. október 1-től a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. székhelye megváltozott.

Kérjük partnereinket, hogy a Vizsgaközpont részére kiállított számlákon az alábbi cégadatokat tüntessék fel! A nem megfelelően kiállított számlákat nem áll módunkban befogadni.

Cégnév: KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft.

Az új székhely címe: 1033 Budapest, Polgár u. 8-10.

Adószám: 26580708-2-41

Levelezési cím: 1438 Budapest, Pf. 477."

Vagy csak a székhely költözött, maga a vizsga helyszíne továbbra is a Vajdahunyad utcában lenne?

2021. jan. 16. 08:23
 4/7 A kérdező kommentje:
toxic1984 ! Elsem hiszed h milyen hálás vagyok h ezt elküldted... a rendorségi papiron a régi cím volt ezért nem is gondoltam h más cimen vannak már.. majdnem rossz cimre mentem de most megnéztem és így van köszönöm szépen!
2021. jan. 24. 22:06
 5/7 toxic1984 ***** válasza:

Szivesen :)

Es? Sikerult? :)

2021. jan. 28. 09:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Holnap megyek. De felhívtam őket és a vizsga hely nem változott meg így a vajdahunyad utca maradt :)
2021. febr. 10. 04:06
 7/7 toxic1984 ***** válasza:
84%

Ezt is jo tudni, mert nekem is lassan esedekes lesz kamion miatt :)

Sok szerencset, majd ird meg mennyire volt para

2021. febr. 10. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!