Budapesten mely kerületek biztonságosak?
16. és 17. kerületben történik a legkevesebb bűncselekmény.
Emellett még elég jónak számít a 12. kerület. (És a levegőminőség is itt a legjobb a hegyek, erdők miatt)
Forrás: [link]
11.köszii :)
11.ker milyen?
van ott egy ismerősöm és szerinte jó semmi atrocitás nem érte és vannak ott parkok is elvielg
15.kérdeztelek téged? :D...
nem budapesti vagyok gondoltam ez feltunt nektek.
"van ott egy ismerősöm és szerinte jó semmi atrocitás nem érte"
Ez semmit nem jelent. Én Újpesten dolgozom, egy elég lepukkant környéken sétálok át minden nap, mégsem kötöttek belém soha.
A 11. kerületben, a Móriczon meg ki akartak rabolni egyszer. Most ez alapján mégsem mondom, hogy a 11. életveszélyes, a 4. meg biztonságos, mert nyilván nem így van.
"vannak ott parkok is elvielg"
11-ben parkok? Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de én ott a zsebkendőnyi Bikás parkon és a Feneketlen tón kívül nem nagyon láttam értékelhető méretű parkot. Egyébként meg totál be van építve az egész sok emeletes lakóházakkal, irodaházakkal és brutál forgalmas többsávos főutakkal, amik csúcsidőben keresztül-kasul beállnak.
Sorolom, hogy mely kerületek biztonságosak Budapesten:
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,21.,22. és még szerintem a 23. is.
Az általam felsoroltakban vannak szép zöldterületek, boltok és ügyintézős helyek is. pl. posta, közért, orvosi rendelő stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!