Azokat kérdezném, akiket (esetleg ismerőseiket) főútvonalon, autóúton, vagy autópályán, személyautóval utánfutót vontatva megbüntettek gyorshajtásért. Mennyivel lépték túl a megengedett max. 70-80km/h-t?
Természetesen nem azokra vagyok kíváncsi, akiket a személyautóknak is megengedett sebesség túllépése miatt büntettek meg, miközben még futót is húztak. :)
Esetleg vannak e akik a vontató személyautónak megengedett sebességgel szokták húzni a futót, akár a VÉDA-s kamerák alatt és a mobil trafipaxok előtt is és még nem kaptak büntit?
#11 Bizonyára igazad van, ezért előre is bocsánatot kérek és alkalom adtán megosztom veled minden futózhatnékom előtt, a várható útvonaltervemet.
Előreláthatólag a közel 2t-ás autómban egyedül ülve, 90-100km/h-val fogok kamikázézni valamelyik autópályán, a max 450kg össztömegű futómmal a (jó esetben) 130-140-el cammogó gyanútlan hullajelöltek között.
Gondolom a rettegésedet a szörnyű utánfutós baleseti statisztikákra alapozod, amiről nekünk egyszerű földi halandóknak fogalmunk sincs. (Utánfutózás alatt elsősorban nem a több szempontból is félelmetes Román "horror karavánokra" gondolok.)
Ne haragudj az iróniáért, de te is úgy reagáltál, mintha potenciális tömeggyilkos lennék, pedig 35 éve futózok baleset és büntimentesen.
(Ha nem számolom, hogy egyszer mikor mással húzattam, elfelejtettem odaadni a forgalmiját és megbüntették a komámat 5000Ft-ra, amit természetesen én fizetem be.)
15-ös ne nyomasd már itt folyton a marhaságaidat.
Utánfutó nélkül te betartod a 90-et? Autóúton (akár osztott pályás, 2x2 sávos úton) a 110-et? Autópályán a 130-at? Lakott területen az 50-et? Mindig, mindenhol? Mert ha nem, akkor bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!