Csak engem zavarnak a jobbkezes kereszteződések?
Életem első " balesete" is azért volt 9 éves voltam és hipermarket parkolóba mentünk Apával előttünk satuzott egy autós mert elfelejtette a jobbkéz szabályt, Apát idegesítettem és nem figyelt nagyon picit megkarcolta az előttünk haladót. Kikötöttem az övem és visszacsatolta menet közben Apa ezért lett a baleset, nem figyelt, ideges volt mert kicsatóltam magam. :( aztán persze ha nem teszi lehet megállunk csak kiesek az ülésből.
Szóval ez ennyi volt.
Azóta vezetek egy jó ideje és azt veszem észre, hogy boltba nagyon senki nem foglalkozik a jobbkézzel, mennek mint a vadak. Én meg rágörcsölök, utálom a jobbkezest.
Miért szivatják ezzel az embereket?
Képzeld el , van egy faxa 1967-es Ford Mustangod, mész a kis utcákon, tudod, hogy elsöbbséged van, de a Ducatot vezető nem így gondolja aztán: pufff.. annyi volt a kocsinak, de ha kitettek volna egy macisajtot máris lehet észreveszi a Ducatós. Nagyobb eséllyel.
Nálunk van egy ilyen utca, nem járok arra inkább kerülöm, úgy tennék oda egy macisajtot, irtam már a közútnak, önkorminak, de le sem xarnak.
távol európától vezettem mindenféle autót...első látásra sokkoló volt a forgalom, nyolc sáv irányonként..stb..duda orrba-szájba..mégsem volt koccanás sem..
Pár nap, és felvettem a stílust, ritmust..egyszerűen figyelni kell..ja, tábla az nincs..érdekes világ, mégis élhető.
Azok, akik jártak itt, röhögve mesélték, mennyi tábla van nálunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!