Ha nem lenne sehol kamera, mit csinálnál, ha ráfekszenek mögötted a dudára, mert nem úgy hajtasz be a körforgalomba, mint akit üldöznek?
Eddig háromszor ugrottam ki a kocsiból, az egyiknél feltéptem az ajtót és ordítottam befelé, a másiknál ő szállt ki előbb (kancigány), de mivel én meg 196 cm-es, 1,5 mázsás, kopasz, szakállas kidobó vagyok, beszart és inkább visszaült, a harmadiknál csak én szálltam ki, a másik inkább elhajtott mellettem.
De nem jó... annyit egyik gyökér sem ér meg, hogy mászkáljak a rendőrségre, meg kapjak felfüggesztettet, ha valakit ledurrantok.
Szóval, ez volt régebben, ma már feltűnően röhögök rajta, puszit küldök, mindent csinálok, ami mégjobban felkúrja az agyukat. Ő mégidegesebb lesz, nekem pedig nincs belőle ügyem.
Én maradok a szabályoknál...
Mivel ismerem a KRESZ hangjelzésre vonatkozó pontját és feltételezem, hogy a többi közlekedő is így van ezzel, ilyen esetben lelassítok és fokozott óvatossággal vezetek mindaddig, amíg el nem múlik az a közvetlen balesetveszély, amire a hangjelzéssel figyelmeztetett...
Legutóbb egy zebránál dudált mögöttem egy ilyen farok, egy csoport nyuggert engedtem át, erre kiszálltam, kiszállt ez a hülyegyerek is, én meg jól levertem. A nyuggerek megtapsoltak.
Általában nem ez van, mert ha kiszállok, akkor az ilyen gyökerek megfordulnak, majd elmenekülnek a picsába.
En mar voltam ebben a helyzetben.
Megvartam, mig abbahagyja, utana szep lassan elindultam.
(Elotte jottek balrol.)
Még anno "mazsola" koromban egy kis mellékutcában elkezdtem rátolatni a kapubejáróra, ugyebár kicsit manőverezgetni kellett, mert szűkös volt a hely és tele volt az utca parkoló autókkal. Én a rutintalanság miatt a kormány forgatás közben véletlenül beleértem a dudába mire az akkor mellém érő autóból kiszállt egy pasas és elkezdett kiabálni, hogy "mit vered magad Opelos g*ci, mit vered magad!?"
Majd visszaült a kocsiba és elhajtott. Én csak röhögtem az Opelba :DD
Valahogy sose dudálnak, villognak le...
Biztos rosszul csinálok valamit, pedig M1, M0, Budapest, agglomeráció területen mozgok, nem is keveset...
#9: Mert eddig sikeresen elkerülted a hülyéket. Engem se sokszor dudáltak le, de a legdurvábban akkor, amikor átengedtem egy zebránál a már ott várakozó gyalogosokat. Nem satufékeztem meg ilyesmi, csak normálisan megálltam átengedni őket, erre már feküdt is a dudára a mögöttem jövő. És nem, nem lámpás zebra volt, mielőtt meggyanúsítana ezzel bárki. :D Szóval elhiheted, hogy ez nemcsak rajtunk múlik, hanem a közlekedés többi, olykor idegbajos résztvevőjén is. Van olyan, akinek már eleve azzal is baja van, hogy te is az úton vagy, nem csak ő.
Többieknek: Köszi az eddigi válaszokat! Jó volt olvasni őket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!