Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Akik az 5-ösön közlekednek!...

Akik az 5-ösön közlekednek! Veletek is előfordult már ilyen?

Figyelt kérdés

Tegnap egy idős néni az út szélén állt az autójával, majd kitalálta hogy visszafordul és kijött elém az útra. Szerintem 2meter sem volt köztünk, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem fél mp-el később indult el és mentünk egymásba. Még a mögöttem lévő autós is nyomta a dudált.

Tavaly ugyanígy jártam, akkor egy teherautós csinálta ezt. Megállni nem tudtam, mögötte mentem el, amikor már égett a tolatolampaja (Y-ban fordult meg).

Viszonylag sokat utazok országszerte, de eddig csak itt történt ilyesmi.

Veletek történt már hasonló?

2020. okt. 4. 23:35
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

Mi a kérdés?

Nyilvánvalóan nem csak az 5-ös főúton történhet meg, hogy nem adják meg az elsőbbséget.

2020. okt. 4. 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy biztos volt ilyen, mert sokat megyek, többek között az 5-ös úton is. De valószínűleg még aznap el is felejtettem, mert ezek tök jelentéktelen események.
2020. okt. 4. 23:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó, hogy nem adják meg az elsőbbséget,arra tényleg 3perc múlva nem is emlékszik az ember.
2020. okt. 5. 05:31
 4/8 anonim ***** válasza:
39%

A sógorom volt ilyen, az is naponta annyi "sztorit " tudott mondani.

Vele mindíg történt valami, mindíg neki akartak menni.

De Ő ezt eltudta állandóan háritani.

2020. okt. 5. 09:50
 5/8 A kérdező kommentje:

Jó, én nem vagyok ilyen. Sajnos jött már nekem őz, ami összetörte a kocsi elejét; tolattak már nekem Lidl parkolóba stb..

De akkor ezek szerint manapság tök normális itthon, hogy (ráadásul forgalmas) főúton keresztbe áll valaki, mert úgy gondolja.

Bár az autópályára is mindennapos a forgalommal szembe felhajtás, úgyhogy mit is várok..

2020. okt. 5. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Most ezt kiadtad magadból és milyen választ vársz?
2020. okt. 5. 12:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Semmilyet, de sajnos kérdést nem lehet törölni.
2020. okt. 5. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
47%

Sok értelme valóban nem volt föltenni ezt kérdésként, hiszen szinte naponta fordulnak elő olyan esetek, amikor a vétlen autó vezetője v. utasai meghalnak.

Mert itt mi is történt? Egy "néni" rossz irányba indult, és autójával visszafordult. Megteszi ezt fiatal is, és férfi is.

2020. okt. 5. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!