Milyen az út Dédestapolcsány felé?
Na, azon az egy úton pont nem jártam. :D
Egyébként a környéken nem rosszak az utak, Átlagban 70 körül simán lehet menni és a táj is gyönyörű.
Mondjuk a Mályinkáról a Bükkbe felmenő kanyargós út az eléggé ócska, néhol burkolat sincs már rajta.
Amúgy 4-es: a Bükkbe (Szentlélekre) inkább a másik irányból közelítsél, Lillafüred felől, ne Mályinkáról.
5-ös vagyok, laktam Borsodban évekig. Mondjuk a 70-es dolog is olyan, hogy voltaképpen, ha az út ívei engedik, lehet ott 90-nel is menni.
Most kicsit humor kategória következik (főleg azért,mert igaz)
Szilvásra Eger irányából háromféle turistafajta járkál:
1. Aki tényleg normálisan, dinamikusan vezet (ez nem egyenlő a száguldozással) - mi ott lakók döntő része, avagy a hivatásforgalom.
2. Sokkal többen, akik tötymörögnek, mert jajj, de szépek a hegyek, van itt dohánybolt, "közért", satöbbi? (sok pesti)
3. Még sokkal többen, akik száguldanak, mindenféle fülrepesztő motorokkal, vagy nagy autókkal (szintén sok pesti, de ráadásul még újgazdag is).
"Amúgy 4-es: a Bükkbe (Szentlélekre) inkább a másik irányból közelítsél, Lillafüred felől, ne Mályinkáról."
Dédesről mentem Bánkútra, kicsit nagy kerülő lett volna.
"Mondjuk a 70-es dolog is olyan, hogy voltaképpen, ha az út ívei engedik, lehet ott 90-nel is menni."
Ezért írtam, hogy átlag 70-et lehet hozni, ha nem tötymörög senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!