Direkt szemétkednek némely autósok éjszaka?
Akkor lehet hogy a menetszeled miatt mennek utánad :)
meg fedezéket nyújtasz a trafi elől.. És az embere amúgy is társas élőlény. :)
Lehet tompítottal ,megy utánad csak a tükörből jobban veri a szemedbe a fényt ott a sötétbe.
Bevallom én is szoktam ilyet ,de csak kamionok után. És nem én tutira nem fényszórózok. -De ha azt mondod ez nagyon zavaró akkor helyzetjelzőre teszem ,meg lefordított ködfényszóróra...
azért az ember meg tudja különböztetni hogy refi vagy tompított, bár ha felfele van állítva a fényszóró akkor már kérdéses.
amúgy kamionnal még nem mentem, csak teher(liaz)+pót, de utaztam már pár hetet-hónapot kamionban...
azzal meg ha beleállsz a seggébe magadnak se annyira jó, mert ugye van olyan szerkezet hogy légfék, és az akár olyan gyorsan is fékezhet hogy belemehetsz.
Tegnap este jártam pont így, én voltam a vakítós. Csakhogy végig tompítottal mentem.
Fel sem tűnt semmi, követtem az előttem haladót, feleséggel voltam, hosszú nap után, nem akartam taposni neki.
Elértünk egy kanyargós részre, ahol belassított az előttem levő, gondolom, hogy előzzem meg, de ott nem lehetett előzni. Amúgy sem jelzett semmit.
Városon belül jelzett, hogy félreáll, elkerültem, ekkor beállt mögém, és telenyomta az arcomat fénnyel. Nem értettem az egészet, aztán a ködlámpára abbahagyta.
Asszonykám szerint, amikor leelőztem, vadul magyarázott nekem. Ha ezt akkor mondja, lehet kerülök két háztömböt, hogy mögé kerüljek, és megmutassam a hosszúmat is.
Alapvető kommunikáció az egész. Ha városon kívül jelez, hogy kényelmetlen neki (van, hogy engem is zavar néha), jelezzen, és működjön közre, hogy meg tudjam előzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!