Feljelenthetem? Ha pl megyek a 4-esen felveszek videó kamerával 1-2 barmot amint úgy előz hogy nekem kell lassítanom plusz annak akit előz. (sajnos nagyon sok ilyen van) természetesen rendszámmal együtt. Ha igen mit fog kapni?
Figyelt kérdés
nem kell felháborodni hogy ilyen meg olyan szemét vagyok ez csak egy kérdés.2010. júl. 31. 16:06
11/13 anonim válasza:
jó ügyvéd hoz 3 tanút, hogy azért fékezett előtted hirtelen mert előtte volt egy kutya az úton, stb. stb.
Hidd el Te jársz rosszul az ilyen kamerázással.
Ha hülyét látok az úton, próbálok minél messzebb kerülni tőle, ha akar előzzön, menjen...
12/13 A kérdező kommentje:
azért fékezett előtted hirtelen???
Előzésről beszélünk nem?
2010. júl. 31. 16:41
13/13 anonim válasza:
Nem vagy "ilyen meg olyan szemét", a felháborodásnak itt helye nincs. A 4-es útra még nem érett meg a társadalom jó része. Minden alkalommal, amikor ott megyek, 50 km-enként találkozok ön- és közveszélyes ősbarmokkal, ezért igenis az ötlet komolyan átgondolandó.
Sajnos nem tudom, hogy jogilag mit lehet ezzel elérni, már ha el lehet, de sok sikert! Talán valaki tudja a jogi oldalon is a lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!