Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az olyan autós aki szokott...

Az olyan autós aki szokott utánamenni másiknak, hogy megmondja a magáét mennyi időt szokott szánni a követésre esetleg üldözésre, ha menekülnek tőle?

Figyelt kérdés
Budapesti viszonylatban pl. mert úgy gondolta akadályozom, miközben a sebességet betartottam.
2020. ápr. 23. 06:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%
8-as, a közlekedés az ilyen barmok miatt szed sokkal több halálos áldozatot, mint a koronavírus. Türtőztesd magad, ha nem megy, akkor pedig ne vezess! Semmiképpen ne az M. Ricsi legyen a példaképed, nehogy valami olyan butaságot csinálj, amit később megbánnál!
2020. ápr. 24. 01:22
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

11:

Nem, a közlekedés azok miatt szed sok halálos áldozatot, akik nem tanultak meg rendesen vezetni. Mivel a rendőrök tesznek rá, ezért nincs más lehetőség, mint hogy mi mutassuk meg ezeknek a csíráknak, hogy ilyen képességekkel nincs helyük az utakon. Az M. Richárd féléknek ugyanúgy, ahogy a kalapos buzukisoknak is.

2020. ápr. 24. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:
14%

#11 Nem te döntöd el kinek van helye az utakon, megvannak erre a megfelelő hivatalok, ráadásul attól még te nem leszel Fittipaldi, mert lépős kocsi került a segged alá.

Ha pedig pár százezer kilómétert már te is levezettél, akkor óhatatlan, hogy néztél már be egy-két olyan apróságot, amiért egy másik igazi barom szétverte volna a kocsid és a fejedet is, csak más sorrendben. Kinek lenne ez jó?

Én azt mondom, tartsuk be a szabályokat, legyünk türelmesek, és ne legyünk barmok!

Legyen szép napod!

2020. ápr. 24. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

13:

Látod épp ez a baj, hogy nem én mondom meg, és szinte bárki vezethet. Ha rajtam múlna, az ilyen "mindenki hibázhat" csírák nem vezethetnének. Egy utasszállító pilóta vagy atomerőműben vezető pozícióban lévő esetében is ezt mondod, hogy mindenki hibázhat? Csak mert a közlekedésben is életek múlnak az ilyen hibákon. Azt mondod, a buzukis, aki nem tud vezetni, nem érdemli meg a pofont, de ugyanezt mondanád, ha a hibája miatt a te anyád halna meg balesetben?

2020. máj. 4. 11:57
 15/16 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem egy idő után megunja és rájön, hogy másokat veszélyeztet. Ha megy valahova, akkor nem is ér rá ilyen értelmetlen tevékenységre.
2020. máj. 12. 17:11
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

Figyelmen kivűl kell hagyni, mintha mi sem történt volna.

Hamarabb mgunja minha birkozni kezdünk velük.

2020. máj. 13. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!