Nem figyeltem ebbő lehet baj?
Figyelt kérdés
Nem figyeltem elsőbség adásnál és majdnem belém jöttek számíthatok büntetésre? Nem igazolt senki és baleset sem volt csak rám dudáltak2020. márc. 31. 23:58
2/7 anonim válasza:
az őrangyalod félrenézett, erre te sem figyelsz..mázlista vagy.
3/7 anonim válasza:
baj nem lehet, tanulságot vond le
4/7 anonim válasza:
Számíhatsz a kamera látott hogy szabálytalankodtál.
5/7 anonim válasza:
Már kopogtat a TEK az ajtón.
Javaslom, hogy érdeklődd meg tőlük hány cukorral isszák a kávét akkor talán enyhíthető a büntetés összege :)
6/7 anonim válasza:
Az baj, ha rád dudáltak!
Ugyanis öt dudálás után jár egy ejnye-bejnye.
Ha ebből összejön három(az ugye 15 dudálás) na az már egy feljelentés. Ha van még mellette anyázásból és ökölrázásból is legalább hat, akkor elveszik az autót. Aztán fél évig egy szégyentáblával a nyakadban kell gyalogosan közlekedni.
Na most retteghetsz, elindultál lefelé a lejtőn! :)
7/7 anonim válasza:
A majdnem baleset nem baleset. Ilyen velem is történt már sajnos, akkor benéztem egy kanyarodó főútvonalat. Ebből lehet tanulni: most szerencséd volt, legközelebb, nem biztos, hogy az lesz, úgyhogy jobban fogsz figyelni. Én is azóta sokkal jobban figyelek az ilyen kereszteződéseknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!