Lázárvagyok kérdése:
Helyszíni bírság XIII. kerületi Közterület-Felügyelettől, de nincs csekk. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A közterület-felügyelet kék (nem piros) zacskóban helyszíni bírsággal megbüntetett távollétemben. Szabálysértően parkoltam, olyan hosszú a megnevezés, hogy nem írom le. A járda és az úttest közötti földre parkoltam, se fű, se fa, na mindegy. Papír volt a rendszámommal és az autó típusával. Nem kekeckednék, befizetném, de csekk hiányában nem tudom, és félek ha utólag küldik ki magasabb lesz a díja. Mit lehet erről tudni? Hívjam fel őket, vagy várjam meg, amíg kiküldik? Ráadásul nem az én nevemen az autó (családtagé). Mit tegyek?2020. márc. 8. 10:10
1/3 anonim válasza:
Hívd fel őket, semmibe nem kerül.
2/3 anonim válasza:
Hát mivel szabálysértés tulajdonképpen a szabálysértő személyt kell büntetni. Azt meg ki kell nyomozni. Nem akarok ilyenre buzdítani senkit de én ilyenkor nem teszek semmit mert csaladtagra nem teszek terhelő vallomást így elul Az ugy.
3/3 anonim válasza:
Ezért utálok Pesten közlekedni. Büntetnek minden szarért, még leparkolni se tud az ember normálisan mert minden parkoló tele van. Itt vidéken bezzeg senkit nem érdekel, hogy parkolsz. Ne zavard a többit az elindulással, csak az a lényeg. Múltkor is volt egy rendezvény aztán valaki az erdőnek a szélén parkolt le 2 fa közzé :D senkit sem érdekelt, a rendőr is csak mosolygott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!