Miért nem néznek körül gyalogosok mielőtt lefordulnak a járdáról?
Figyelt kérdés
Számomra ez hihetetlen. Amikor én voltam gyalogos alapvető volt, hogy körülnéztem, akkor is ha nem hallottam semmit. És várok inkább, nem sétálok át autó előtt!2020. febr. 13. 11:38
11/22 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, mi a címed, postázom a kekszet. Magamnak is adok egyet mindig, amikor ügyesen körülnézek, mielőtt kamion elé lépek.
12/22 A kérdező kommentje:
Az is abszurd, hogy itt magyarázkodnom kell miért fontos körülnézni mindenkinek a saját érdekében. Magukra nem tudnak vigyázni sokan...
2020. febr. 13. 12:51
13/22 anonim válasza:
Persze, mert akik itt válaszoltak, egyikük sem szokott soha körülnézni. Csak te vagy ilyen intelligens közülünk. Nyilván olyanoknak magyarázod itt, hogy körül kell nézni, akik nem szoktak.
Köszönjük szépen óvó-védő tanításaid! Hol lehet jelentkezni a következő előadásra?
14/22 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Az is abszurd, hogy itt magyarázkodnom kell miért fontos körülnézni mindenkinek a saját érdekében.
---
Valóban abszurd, mert nem kell magyarázkodnod, mégis megteszed.
Sokkal inkább kéne amiatt magyarázkodnod, hogy 1-2 gyalogos miatt miért ugrasz egyből az összes gyalogos torkának, csak így általánosítva, minden két lábon járót egy kalap alá véve - ráadásul olyan kalap alá, amivel azonnal meg is bélyegzel mindenkit, aki gyalogol.
15/22 A kérdező kommentje:
Javaslom valamelyik kulturált általános iskola első osztályát ahol tanítanak önállóan közlekedni gyalogosokat. 😉
2020. febr. 13. 13:18
16/22 anonim válasza:
Annyira mulatságos, hogy itt mindenki egy lapon van (i.e. körül szokott nézni), mégis megy a vita az iszonyatosan ostoba kérdés, kérdező miatt :D
17/22 A kérdező kommentje:
Nem veszem egy kalap alá. Érdekes volt ma, hogy egyedül egy román lány nézett körül, mosolygott, hogy átengedtem. Többi csak kilépett, keresztül kasul átnyargalt átlósan.
2020. febr. 13. 13:21
18/22 anonim válasza:
A többség szerintem is szét szokott nézni, de van, hogy egyesek még így is lelépnek eléd. Ők azok, akik úgy gondolják, hogy nem létezik féktávolság... Fizika RULZ.
19/22 anonim válasza:
jól látszik a válaszokból a magyar közlekedési kultúra. Mindenki a gyökér gyalogosokat védik akik össze vissza eszetlenkednek.
20/22 anonim válasza:
19-es, én csak azt nem értem, hogy mi ez a fene nagy mutogatás “a gyalogosokra”, miközben mindenki az. Én ma már voltam autós, gyalogos, utas és csak azért nem leszek este bringás vagy rolleres, mert nekem sötétben nincs meg hozzá a biztonságérzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!