Veszélyes úgy reggel kocsiba ülni, hogy az éjjel nem alszok semmit?
Holnap hajnalban kocsiba kellene ülni, de nem bírok egyszerűen elaludni. Oké, hogy feküdjek le, fejezzem be a gyakorizást és aludjak, de én korán fekvő vagyok és tudom magamról, ha éjfélig nem bírok elaludni akkor már abszolút nem is fogok tudni.
Ha nem mennék holnap sehova nem írtam volna ki a kérdést, hanem hasznosan tölteném a maradék időt, de muszáj mennem.
Esetleg hangos zene kocsiba, indulás előtt hideg zuhany segíthet?
Ritka alkalmak egyike mikor így vagyok, de ez most nagyon rosszkor jött..
18/f
Semmi nem segít csak az alvás. Hiába az a tévhit hogy kávé megoldja, meg a mosdás.
Csak néhány percig segít és aztán meg hirtelen jön a zuhanás.
AZ elalvás az nagyon allattomos dolog, azt hiszi az ember hogy bírja és pillanatok alatt elgondolkodik, másfelé jár az agya és nem figyel.
Mert azt tudni kell hogy az elalvás az nem az az elalvás mint amikor lefekszünk, hanem az agy elkóborol.
Csak néhány pillanat, pár másodperc is elég és kész a baj. Volt olyanba részem hogy láttam is mindent de csak úgy mint egy zombi akit nem érdekel semmi. Ez a kv talán 20-50 km-en segít de hosszú távon becsapja az embert.
Szóval kipihenten kell menni és akkor valószínűleg nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!