Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Veszélyes úgy reggel kocsiba...

Veszélyes úgy reggel kocsiba ülni, hogy az éjjel nem alszok semmit?

Figyelt kérdés

Holnap hajnalban kocsiba kellene ülni, de nem bírok egyszerűen elaludni. Oké, hogy feküdjek le, fejezzem be a gyakorizást és aludjak, de én korán fekvő vagyok és tudom magamról, ha éjfélig nem bírok elaludni akkor már abszolút nem is fogok tudni.

Ha nem mennék holnap sehova nem írtam volna ki a kérdést, hanem hasznosan tölteném a maradék időt, de muszáj mennem.

Esetleg hangos zene kocsiba, indulás előtt hideg zuhany segíthet?

Ritka alkalmak egyike mikor így vagyok, de ez most nagyon rosszkor jött..

18/f

2019. dec. 27. 23:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Semmi nem segít csak az alvás. Hiába az a tévhit hogy kávé megoldja, meg a mosdás.

Csak néhány percig segít és aztán meg hirtelen jön a zuhanás.

AZ elalvás az nagyon allattomos dolog, azt hiszi az ember hogy bírja és pillanatok alatt elgondolkodik, másfelé jár az agya és nem figyel.

Mert azt tudni kell hogy az elalvás az nem az az elalvás mint amikor lefekszünk, hanem az agy elkóborol.

Csak néhány pillanat, pár másodperc is elég és kész a baj. Volt olyanba részem hogy láttam is mindent de csak úgy mint egy zombi akit nem érdekel semmi. Ez a kv talán 20-50 km-en segít de hosszú távon becsapja az embert.

Szóval kipihenten kell menni és akkor valószínűleg nem lesz baj.

2019. dec. 28. 12:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, igen nekem is volt 30 km-en is ilyen régen. Arra kaptam fel a fejem hogy a padkán fut a kerék, azóta odafigyelek. Kollégám nem volt ilyen szerencsés, mert összement egy másikkal, megúszták sérülés nélkül, autó totálkár. És meg is huzkodták mert az un sekundrnschlaf (pillanatra elalvást nevezik így) németeknél kb olyan kategória mintha drogot fogyasztottál volna.
2019. dec. 28. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Szinte minden nap van a hirekben hogy az autó átment a szembesávba, eddig ismeretlen okból, frontálisan ütközött és XXX halott.
2019. dec. 29. 07:48
 14/16 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
Túlélő van?
2019. dec. 29. 08:10
 15/16 A kérdező kommentje:
#utolsó: Nincs.. Rajtam kívül mindenki halott. Én is most tértem magamhoz. Itt fekszem az intenzív osztályon, de orvosok szerint 1 hét múlva én is kinyúlok mint a mezei nyúl...
2019. dec. 29. 10:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Álmosan vezetni ugyanolyan veszélyes, mint részegen. Talán még Rosszabb is.
2020. jan. 1. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!