Miért nem tesznek minden egyenrangu keresztezodesbe tablat ami erre figyelmeztet?
Mert rengeteg pénzbe kerülne kereszteződésenként 4 táblát kirakni. (A szűk kis utcákban meg lehet, hogy nem is férne el.)
Ezeknél a baleseteknél legtöbbször a vétkes fél pontosan tudja, hogy elsőbbséget kéne adni, csak úgy van vele, hogy épp siet és a másik majd megáll. Tehát a táblázás nem sokat segítene a helyzeten.
"de vezetes kozben eleg bonyolult azt nezegetni h a kereszt utcakban hol van macisajt meg hol nincs..."
Akinek ez bonyolult, az szellemi képességeit tekintve alkalmatlan a vezetésre. Ha van jogsid, kérlek soha többet ne vezess...
"de vezetes kozben eleg bonyolult azt nezegetni h a kereszt utcakban hol van macisajt meg hol nincs..."
A nem egyenrangú kereszteződésekben is figyelni hol van macisajt, a kérdés értelmetlen.
#10 vagyok, holnap add vissza a jogsid és mondt, hogy a tegnap kiírt kérdésedre #10 írta, hogy adjad vissza, tudni fogják az én szavam az igaz.
Egyébként félretéve a megmondóembert , igazad van, egy felfestést megérne a dolog, de leszárják.
Pécsen szoppóddtam emiatt, minden kis kereszteződésnél lassan mentem, ahogy csak lehetett, leskelődtem, látok e fényt, esetleg szuicid biciklis jön e..
De balra is figyelek ilyenkor,egy autóm van és nem vagyok gazdag, ha törik akkor nincs munka ha nincs munka nem tudok adózni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!