Jogsi nélkül vezetőket miért nem igazoltatnak soha a rendőrök?
Figyelt kérdés
Tudok olyanokról akik évek óta kocsikáznak jogsi nélkül, engem meg úton útfélen félre állítanak holott mindenem rendben van, persze rájuk a kutya sem figyelt fel eddig.
Ha van szabály akkor az ugyanúgy vonatkozzon mindenkire, így lenne helyes nem?
2019. dec. 1. 10:36
11/12 anonim válasza:
Nekem ugyebár van jogsim, de előfordult 2x,hogy otthon hagytam és pont igazoltattak...
A legszebb az egészben az, hogy 18 vagyok, de 14 évesnek kinéző fejjel amely egy személy igazolvány hiánya esetén nem éppen szerencsés eset...
Hát nálam az se volt itt😅
De végül pár kérdés feltétele után mind a 2 alkalommal elengedtek😅
Egyébként mikor ott volt a jogsim akkor bezzeg sose kérték el, csak szondát fújjattak...
12/12 anonim válasza:
13 éve vezetek mint hivatásos sofőr, 1szer igazoltattak eddig. Meg 3-szor volt navos ellenőrzés de ők nem kértek jogosítványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!