Miert buntetnek meg a rendőrok, . ha falun belol kb.200m-ren nem kapcsolom be az ovet?
Haztól a kozeli vasútallomasig, mert omnam vonatozok. Full draga autosok vegig pofazzak az utat telefonon, mihangositas nelkul, sokam nem.indekszelnek stb. Engem pedig par meteren a hasznalt kisautommal kiszurnak.
Ez vigyazas?! Jogom leme eldonteni, vigyazik e magamra de rovid szakazom nevetseges. Amugy bekotom!
Bezzwg ott, ahol valoban kéne a segites, ott nimcs rendor. Mert ott nem.lehet jokat dumalni.es az idojarasnak is ki vannak teve.
Előremenetnél indulás ELŐTT kötelező bekapcsolni.
Hátramenetnél nem kötelező az öv használata.
Legközelebb menj farral előre.
De ez szemétség! Sarcolas a neve. pár meteren nem.zavart a sipolas es kint az utom, pl.M1esen mindig bekotom. Amugy most sikerult kikonyorognom h ne buntessenek meg. Elovettem a mosolyom. De...1szer uigy minusz, 10ezerrel kezdtem a munkanapot. Csóri kis pedagogust kifogtak.
De ahol kene, ahogy irtam, ott nincsenek. Ahol ramegyek az 1esre 8fele iranybol jonnek mennek a kocsik Gyor es Bp fele. Kod sehol semmi korlatozas rendor sehol. De a hid alatt ahol nem esik ott sasolnak. Szolgalunk es vedunk?!
Kérdező,neked hányfajta mentális visszamaradottságod/fogyatékosságod van?
Az övet be KELL csatolni mielőtt elindulsz.Mindegy hogy a sarokra vagy külföldre mész,be kell kötni.
Miért ilyen nehéz ezt megérteni?
Mert lekestem volna a vonatot.
Miert kotelezo?! Mi a logikaja?
Farral...ez poenos..Akkor legkozelebb megcsimalom
Ok. Figyelmeztessenek jó szandekkal. De ez nem az! Ez penzlenyulas.
Ezt Mercedes Volvo Bmw stb. ezekkel nem merik megcsinalni
Talán azért kell bekötni mert anélkül veszélyes vagy másokra is????
példa: kereszteződésben jobbról belédjön egy autó, te átrepülsz az anyósülésre, a kocsi meg szépen irányíthatatlanul belemegy egy buszmegállóban ahol mondjuk 1 anyuka várta a buszt a 2 gyerekével, Te meg megölöd őket vagy nyomorékká teszed őket...
csak mert NEKED NEM KELL BEKAPCSOLNI az övet...
Ha ilyen esetben be van kapcsolva az öv akkor az szépen megfog és a helyeden maradsz, baleset után egyből a fékre tudsz taposni ahelyett, hogy a morzsákat számolnád az anyósülés padlószőnyegén.
Ha erre magadtól sem jöttél rá akkor nagyon gyökér vagy és kár, hogy megúsztad a büntetést!
Én tuti megbüntettelek volna vagy 30.000 forintra.
sajnos már elkéstél a reklamációval.
a forgalmi vizsga előtt kellett volna jelezned a vizsgabiztosnak, h te nem fogadod el a kresz erre vonatkozó részeit. ott még lett volna lehetőséged erre.
ha ezt akkor nem jelezted, azzal beleegyeztél, h betartod a szabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!