A kamionosoknak miért jó fogócskázni egy egy személyautóval?
Egy Suzuki Swifttel szoktam felmenni az autópályára... mielőtt bárki írná, nem, nem tudok máshol menni, mert a munkahelyem és a lakóhelyem között az egyéb útvonalak jelentős kerülőt jelentene...
És bizony az a xar Swift ködös, párás időben, vizes pályán ráadásul éjszaka nem bír menni 100-nál többel... lehet próbálkozni, de nem szeretnék a szalagkorlátra kenődni...
Ma másodjára szopatott meg azzal egy kamionos, hogy felvette ezt a tempót (megjegyzem, tudtommal 80-nal mehetne, tehát be sem érhetne) és olyan közel jött 10 km-es szakaszon, hogy szinte átlehet nyúlni a kamionra... most képzeljük el a szituációt, hogy ilyen közel van mögötted egy több tonnás dög, Te ülsz az alig 800 kg-os vasban, mész 100 km/h-val a vizes pályán a kis 155/13-as kerekeken, a kamion lámpája bevilágít, tehát koncentrálni előre alig tudsz és ez megy 10 km-en át... a belső sáv természetesen üres, a normálisabbja meg is előz... de ma este mint írtam másodjára talált be egy ilyen és kérdezem, ez mire jó???
Értem én, hogy nagy a hajtás a cégnél, de ez akkor is mire jó? Miért jó a másikat veszélyeztetni mikor mondjuk simán előzhetne is?
"Adaptív tempomattal 2 méter is lehet a biztonságos követési távolság."
Fizikát te sem tanultál, látom :D Ekkora baromságot.
"Fizikát te sem tanultál, látom :D Ekkora baromságot."
Esetleg meg is indokolnád miért? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!