Létezik biztonsági öv toldó?
NEm kínai az autósülésünk, jane. De sajna semmilyen módszerrel nem ehet bekötni az anyós ülés elé. Esetleg lehet venni hosszabb övet (bontóba pl) ?
Opel astra f, fiat punto, egyikbe se jó:(
Az ülés előre-hátra állításával relatív módon változik az öv hossza.
Teljesen hátra tolva a leghosszabb.
KRESZ szerint csakis háttal szabad, első ülésre bekötni kikapcsolt légzsákkal!
Jane mátrix, ilyen [link]
Nem rosszul próbáljuk bekötni (tuti, előtte másik, kölcsön üléssel még ment).
Tudom hogy csak háttal szabad, kikapcsolt légzsákkal.
Az astárba ha beteszem hátra, akkor ugye a keresztöv az ülés mögött, a másik rajta (a gyerek lába felett), és sehova nincs befűzve az ülésbe, így sem ér el a bizt. öv csatig. Ha befűzzük, akkor meg mégúgy se. A puntoba a keresztövet befűzöm az gyerekülésbe, de amit a lába felett kell elvezetni, azt nem tudom befűzni, mert akkor már nem lehet azt sem bekapcsolni a bizt övet.
A kölcsönülés chicco volt, azt a puntoba simán ment bekötni, de az astrába annyira ki kellett feszíteni az övet, hogy már egy tű nem fért az ülés meg az öv közé.
Na így már könnyebb! Itt a google legelső találata:
http://www.youtube.com/watch?v=VvljF06ITOE
A 3. perctől mutatja a bekötést a hátsó ülésre!
Ez részletesebb, itt a 4. percnél kezdődik a bekötés:
Köszi!!! :)))
Így már csak az astrába nem fog beérni, ez 1000%, de legalább az én kocsimba biztonságos lesz.
Mégegyszer köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!