Melyik téli gumit ajánlott személyautóra?
Sziasztok felsorolnam amiket kineztem, hogy milyen téli gumi legyen egy Seat Ibiza személygépkocsira.
Mivel sokat hasznalom (havi 3500km)
Ezért szeretném a legjobbat venni.
-Continental wintercontact ts860
- Bridgestone blizzak lm005
- Nexen winguard snowg wh2
-Dunlop Sp winterresponse 2
Eddig hankook volt de nem voltam megelegedve vele.
Meret egyebkent 185/60 r14.
Elore is Koszi a tapasztalatokat, válaszokat.
Csak ezek jöhetnek szóba? Én évek óta téli és nyári szettet egyaránt a japán Falken márkából használom 185-ös és 205-ös méretben és nagyon elégedett vagyok vele.
A Nexen koreai és a legtöbb Kiát és Hyundait azzal szereli fel a gyár, szóval én azt venném ezek közül.
Én azon a véleményen vagyok, hogy az európai prémiumok közül azt a plusz 10-15 ezer forintot csak a márkáért fizeted ki, holott nem tudnak többet. Ha megveszed nyilván rosszat nem teszel vele magadnak.
A Hankook egy alsókategóriás hulladék.
Nem egy gumist tudok aki egyszerűen nem árul Hankook-ot mert régen sokan visszavitték, hogy egyszerűen hulladék és elege lett belőle, hogy mindig őt szidták!
Én ezek közül Bridgestone-t választanám vagy Conti.
Szia!
Én a Bridgestine Blizzak LM005-öt választanám, illetve választom is, én is ezt veszem majd. :)
Bár a te méretedben nem tudom mikor lehet kapni, mert létezik, de árukeresőn nem találtam.
Nexent felejtsd el, Dunlop nem rossz, de a Continental azért jobb.
Viszont én ajánlanék még egyet, a Goodyear UltraGrip 9-et.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!