Szerintetek is életveszélyesek az elektromos rollerek?
Budapesten kipróbáltam kétszer, valamint Barcelonában is mentem velük párszor. Egyszerűen úgy éreztem minden pillanatban, hogy bármikor baleset érhet, itthon majdnem csattantam is egy kocsi oldalán, aki nem adta meg az elsőbbséget, az utolsó pillanatban kerültem ki és ugrottam le róla.
A járdán a gyalogosok, az úton meg az autók miatt nem lehet használni, egyedül a bicikliutakra való, de ha az is a járdával vagy az úttal van együtt, hihetetlenül veszélyes. Kicsi a kerekük, a fékük egy vicc és a sebességből adódóan hosszú a fékút, az egész instabil, egy kis kátyú elég és már csattansz az aszfalton.
Első tökéletesen leírta a lényeget.
Tök jó dolog az elektromos roller, csak tudni kell mire való. Lehet vele nyugodt tempóban is közlekedni alig gyorsabban mint a tempós gyaloglás. Akkor haladsz is, de nem vagy életveszélyes senkire. Nyilván nem az az eszköz amivel 40-50-el kell csapatni az autók között, meg illik a zebrán leszállni, lelassítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!