Hajdúböszörményből Berettyóújfaluba autóval merre lehet eljutni?
Figyelt kérdés
Tudom,Debrecenen át.De pont azt szerezném,ha nem kellene átmenniDebrecenen,és nem autópályán.Milyen útvonal létezik még? Valami jó nyugis útvonal kellene.
.
2019. júl. 12. 14:25
2/7 anonim válasza:
Józsàn keresztül Debrecen, onnan a Böszörményin végig, át a Nyugatin és ki a Nagyàllomás felé. Onnan meg adja magát, Mikepércs, Derecske, Berettyóújfalu.
De ha beírod a GPS-be biztos kidob több utat is..
Debrecenen mindenképp át kell menni, ha nem autópálya. Hogy gondoltad, àtugrod a várost?
3/7 anonim válasza:
Max valami óriási kerülővel tudom elképzelni, hogy ki kerüld Debrecent és pàlyàra se menj.. 2# voltam
4/7 anonim válasza:
Mehetsz a Hajdúböszörmény - Balmazújváros - Hajdúszoboszló - Derecske - Berettyóújfalu útvonalon is, de az egy 20 km-es kerülő.
5/7 anonim válasza:
Miért nem akarsz a pályán menni?
Nincs matricád vagy nem mehetsz pályán?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. júl. 15. 14:29
7/7 anonim válasza:
Nem érdemes elkerülni debrecent hacsak nem pályán mennél. Nagyon sok időt veszítenél ha kerülnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!