Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy traktor tud dudálni?

Egy traktor tud dudálni?

Figyelt kérdés

2019. júl. 9. 09:33
1 2 3
 11/27 MrPifta ***** válasza:
És ha a traktor előtt kóricál valaki, hogy szóljon neki, hogy "mennyémá' onnan, az anyádúristenit"?
2019. júl. 9. 10:24
 12/27 anonim ***** válasza:
Te ezen most komolyan felidegesítetted magad? :-)
2019. júl. 9. 10:29
 13/27 A kérdező kommentje:
egy kicsit. de inkabb erdekel
2019. júl. 9. 10:41
 14/27 anonim ***** válasza:
71%

Maximálisan megértelek. Ez az egyre több duda egyszer a világ vesztét fogja okozni, de nem mindenki olyan okos, hogy ezt felismerje. Mintha a globális felmelegedés lenne a legsúlyosabb probléma... pedig hát a dudák! Rikoltanak, sípolnak a szégyenérzet legapróbb jelei nélkül - ez maga az anarchia, a zűrzavar, az apokalipszis.

De figyeljünk oda a kocsiantennákra is! Szemérmetlenül merednek az ég felé, ellopva megannyi rádiójelet az éterből.

A világ a pusztulás felé rohan.

2019. júl. 9. 10:55
 15/27 anonim ***** válasza:
Azért az megvan, hogy a traktornak ki is kell jutnia valahogy a szántóra? Pl. közúton, ami miatt rendszám kell a traktorra, a rendszámhoz pedig a köhém rendeletben megadott segédberendezésekre, mint világítás, index, kürt (duda), stb...
2019. júl. 9. 11:06
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez ultra gáz. Én meg tudom érteni a kérdezőt. Az éhezés, a globális felmelegedés, a túlnépesedés, az elöregedő Európa, ezek mind-mind vicc kategória ahhoz képest, hogy a világon mekkora problémát okoz az a tény, hogy a traktorok dudálnak!
2019. júl. 9. 11:16
 17/27 anonim ***** válasza:
Néhány keleti országot megjártam kamionnal. Na ott mindenen volt egy kisebb-nagyobb hajókürt. Ráadásul nem szükségből, hanem élvezetből nyomták a hajókürtöt. Az én mercim gyári dudája nevetség tárgyát képezte.
2019. júl. 9. 11:29
 18/27 anonim ***** válasza:
A villamos nem tud dudálni, a repülő sem. Petike kedvesen bánna a dudáddal.
2019. júl. 9. 12:12
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hímsoviniszta, meg semmi ilyesmi, de valamiért nem lepődtem meg, hogy nő vagy.
2019. júl. 9. 12:19
 20/27 Molyember ***** válasza:
A repülőkön van?
2019. júl. 9. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!