Nagyjából hány wattos motorral kell rendelkeznie egy elektromos rollernek ahhoz hogy egy 117 kilós embert is fel tudjon vinni egy 15 %-os emelkedőn?
mivel a villanymotor folyamatosan nyomatékos ezért szerintem megfelő áttételezéssel egy 300wattos is felvisz és az még a legális keretben van
nekem 500wattos van végsebessége alattam(81kg) 31km/h és jól felvisz az emelkedőn, 500wattosat is vehetsz úgysem fognak kötekedni a rendőrök elektromos roller miatt
Most jelent meg egy áruház ujságjában, kétszázezerért 1000W-os motorral, 42 Km-es végsebességgel, 120 kg-ig terhelhető rollert kínálnak. Elrohantam venni egyet, de elfogyott, várják az újabb szállítmányt.
Szóval az 1000 Watt az biztosan elég.(HUB)
az 500 is. A 300 Watt kevés.
...bár egyre többen száguldoznak 300 Wattossal is, de az csak itt, a Pesti oldalon jó.
115 kg vagyok!City Boss V5 rollert vettem, alattam 40-42 km/o megy ! 35-40 km hatótáv!
500wattos motor, tempomat, elöl hátul tárcsafék , massziv felépités 150kg terhelhetőség. Ajánlani tudom, 265000ft!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!