Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sikeresen le lehet vizsgázni...

Sikeresen le lehet vizsgázni KRESZ-ből csak internetes KRESZ-tesztek-en való gyakorlással?

Figyelt kérdés
Tankönyv vs. KRESZ-tesztek, kinek mi vált be? Hanyadszorra mentél át a vizsgán?
2010. júl. 10. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Elsőre.

Egyszersem olvastam végig a könyvet, csak ilyen internetes, ill. akkor még Cd-s tesztek voltak.

Ott megnéztem mindig a hibáimat, és azoknak néztem csak utána a könyvben.

ha jól emlékszem 3 hibám lett az éles vizsgán...

2010. júl. 10. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Tessék! Itt a vizsgaprogram! 2010.04es adatbázissal.

Én csak ebből tanultam, mert a neten kitudja, hogy hány éves kérdések vannak, igaz a 3 pontos az ugyan az, csak van 1-2 dolog, amit változtatnak.

Én sokat gyakoroltam a programmal, viszont van egy olyan témakör, hogy Közlekedés lakott területen belül, nah azt tanuld meg, mivel forgalmi vizsgán elég nehéz lesz, ha nem tudod.

Az ilyen műszaki kérdéseket meg tanuld meg a programból, az nem annyira fontos:)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. júl. 10. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Levizsgázni akarsz, vagy tudni a KRESZ-t?
2010. júl. 10. 10:24
 4/7 anonim válasza:
Elsőre meglett, max. pontszámmal, és nem tanultam könyvből, csak a teszteken gyakoroltam.
2010. júl. 10. 10:30
 5/7 anonim ***** válasza:
én tankönyvet végigrágtam egyszer, no meg tanfolyamon figyeltem, aztán a [link] -n nyúztam a teszteket. 73 pontos lett.:)
2010. júl. 10. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a tanfolyam elején végig olvastam a KRESZ elméleti részét itthon is. (napi 1-2 órát rá lehet szánni) Aztán a gyakorló programmal játszottam vizsga előtti 2 napon elég sokat... napi 20-30 tesztet biztos megcsináltam. Előtte is csináltam napi 1-2, de persze nekünk volt lehetőség az autós iskolánál is gyakorolni. Nos... én 7-én maximum pontszámmal levizsgáztam.
2010. júl. 10. 10:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

10:03-as, te hogyan telepítetted a programot? Letöltöttem, elvileg telepíti is, de nem találom a parancsikont az asztalon (pedig bejelöltem, hogy telepítsen azt is) és fogalmam sincs hogyan lehetne elindítani, köszi a segíséget.

2010. júl. 10. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!