A veterán autómat hogyan tudom külföldről hazahozni, ha lejárt a műszakija?
Figyelt kérdés
Minden papírja rendben, a nevemen van, magyar rendszámos, csak épp külföldön van. Műszakilag is rendben van, csak egy vizsgára hoznám haza.2019. jún. 10. 23:30
1/4 A kérdező kommentje:
Itt kiegészítem a kérdést: hogy tudom saját "lábon" hazahozni?
2019. jún. 10. 23:31
2/4 anonim válasza:
Útvonalengedéllyel. Hogy a magyar hatóságok csak belföldre tudnak engedélyt adni egy személygépjárműnek vagy külföldre is abban nem vagyok biztos, de ez az elismert módja a folyamatnak.
3/4 anonim válasza:
Szerintem lábon sehogy. Az előző válaszoló által említett útvonalengedély elvileg arra szolgál hogy a lejárt vizsgás autó elmehessen szerelőhöz és a vizsga napján a legrövidebb úton elmehessen a vizsgaállomásig. Kizártnak tartom hogy útvonalengedéllyel európai “körútra” lehessen indulni lejárt vizsgával. Nem erre találták ki. Biztos vagyok benne hogy ez tréleres mutatvány lesz.
4/4 D. Brasco válasza:
Lábon csak egy megoldas van....P rendszam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!