Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapesten dolgozom mint...

Nemeskalan kérdése:

Budapesten dolgozom mint taxis, nagyon sok különböző embert szállítok és legalább ennyi különböző zenei ízléssel rendelkeznek, a kérdésem pedig az lenne, hogy ti személy szerint milyen zenét szeretnétek hallgatni leginkább utazás közben?

Figyelt kérdés
Szívesen fogadnék ajánlásokat akár amire youtubeon rá is tudok keresni esetleg letölteni.

2019. jún. 5. 11:18
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem meg respektet érdemel, hogy végre valaki foglalkozik az utasával. Szerintem egy udvarias érdeklődést megér, hogy mit akar hallgatni, már ha látod, hogy jó a kedve, ha látod hogy botrányos akkor inkább hagyd a kérdést tegyél be valami nyugatót
2019. jún. 9. 00:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálam mindig rave zene szól a taxiban, halkan. Ha valakinek nem tetszik, kikapcsolom, rádióra nem viszem, mert a mainstream fostól a szőr feláll a hátamon, illetve minden rádió kormányközeli kézben van, és nem vagyok hajlandó a hírműsornak álcázó propagandát hallgatni. Éjszakában meg a bulizókat hazaszállítani tökéletes a rave. Afterparty a taxiban, sokszor kérdezik, hogy mi ez, nem igazán ismerik, de jót buliznak rá az autóban amikor rá is csavarom a nagy technikát, és általában szép jattal és jó véleménnyel honorálják a party hangulatot. Nyilván a nyugdíjasnak nem veretem a zenét, de van az az utazóközönség aki értékeli.
2019. júl. 25. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!