Ha nem vagyok még elég idős ahhoz hogy legyen jogositványom, és igy kapnak el, jogsi nélkül akkor mi történhet?
5 ezertől 50 ezer forintig terjedő bírsággal kell számolni. Ez lehet helyszíni vagy csekkes. Illetve úgy tudom hogyha pár hónapon belül újra elkapnak jogsi nélkül, akkor valamennyi időre eltiltanak, nem mehetsz vizsgára se.
Nem tudom pontosan a törvényi részét, lehet butaságot írtam.
Én nem a rendőrtől félnék, hanem attól, hogy balesetbe keveredek.
Ha nem te vagy a hibás, akkor csak nem fizeti ki a járművedben keletkezett kárt a biztosító. Ha te vagy a hibás, akkor a másik fél járművében okozott kárt is bevasalják rajtad, illetve a családodon. Apu biztos örülni fog, amikor egy 30 milliós audi egyik oldalának fényezését, a ledes fényszóró cseréjét és a szélvédő cserét kiszámlázza neki a márkaszervíz, illetve a biztosító.
Akkor is neki kell fizetni, ha nem ő volt a hibás.
Én még az oktatómtól azt hallottam, hogy ha jogsi nélkül vezetsz akkor 2 évig elvagy tiltva a vezetéstől.
Utolsó, attól hogy te nyugodtan vezettél jogsi nélkül attól még nem kell erre bíztatni a kérdezőt, sőt inkább ellenezni kéne. Amúgy 17 évesen elkezdheted a B kategóriás jogosítvány megszerzését, csak ha nem töltenéd be a 18. évedet mire végeznél vele akkor csak nem lesz egy műanyagkártyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!