Hogy kell a parkoló órát kezelni?
Figyelt kérdés
Légyszi ne nézzetek hülyének, de fél éves a jogsim és még nem álltam meg fizetős helyen.2019. máj. 27. 05:59
1/6 anonim válasza:
Oda állsz az automata elé.
Bedobálod az aprópénzt.
Megnyomod a zöld gombot.
Vársz .
És kidobja a papírt.
Kiveszed, berakod jól látható helyre a kocsi szélvédője mögé.
Vissza nem ad, tehát legyen nálad aprópénz.
Van amelyik az 5 ft-ost nem fogadja el.
Van egy limit amit be kell dobnod.
Itt 110 Ft.
2/6 anonim válasza:
Vagy úgy, ahogy az első írta.
Vagy pedig kicsit modernebb gép esetében meg kell adnod az autód rendszámát is. Illetve fizetési módot is tudsz választani.
De nagyon egyszerűen működik, se jól sem rosszul nem tudod csinálni, csak csinálni tudod.
3/6 anonim válasza:
Letöltöd az OTP simple alkalmazást, amivel tudsz kártyával fizetni. A GPS beméri, hogy melyik övezetben vagy, neked csak egy gombot kell nyomni.
4/6 anonim válasza:
Szia! Gratulálok a jogsidhoz, balesetmentes közlekedést kívánok! Én a Parkolás alkalmazást használom (iOS), ami ugyanúgy működik, ahogy fentebb írták. Megnyitod az appot, a GPS elhelyez a térképen pár méteres pontossággal (mindenképp ellenőrizd) . Az előre beállított rendszámodra ráböksz és indul is a parkolás. A telefonszámlád a parkolási díjakkal lesz magasabb. Én nagyon szeretem az appot, mert mindig működik, nincs megakasztva benne a pénz, mint néha az automatákban volt.
5/6 anonim válasza:
Minek vesződnél az apróval, amikor vannak applikációk és sms-ben is vehetsz parkolójegyet. Ezekkel még jobban is jársz, mert percre pontosan annyiért fizetsz amennyit ott állsz.
6/6 anonim válasza:
Egerben láttam olyan automatát, aminél még manuális kellett kiválasztani a parkolási időt és a járművet is (teher vagy személy). Szóval attól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!