Létezik ilyen honlap? (többi lent)
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy létezik-e olyan honlap ahol megadok egy útvonalat vagy kézileg jelölöm ki, majd ha végeztem beírom, hogy pl 20km/h lenne a haladási sebesség és kiadja, hogy a kijelölt útvonal mennyi idő lenne ilyen tempónál. Biciklizés idejét akarnám kiszámítani ezzel. Tudom, hogy ki lehet matekozni csak én jobban szeretem, ha közben vizuálisan is látom az eredményt és az útvonalat egy helyen.
Előre is köszi a válaszokat! :)
2019. máj. 24. 19:10
1/2 anonim válasza:
Merretekerjek pont hu.
A sebességet ugyan nem lehet beállítani, de az útvonalat könnyen ki lehet rajta jelölni, kézzel lehet módosítani egy-egy pont máshova húzásával, kiírja az útvonal hosszát, és a szintkülönbségeket is.
Annak aki be van lépve itt a link is: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. máj. 24. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!