Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van a kötelező 30 óra és az...

Fafsz kérdése:

Van a kötelező 30 óra és az 580km 20oránál járok és az oktato azt mondta hogy ameddig nincs meg az 580km addig nem vizsgázhatok ez pedidg nemfog beleferni a 30oraba igy plusz orakat kell venni mennyire tünik lehuzásnak?

Figyelt kérdés
2019. máj. 21. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hivatalosan tényleg meg kell lennie, az hogy melyik oktató mennyire tartja az más kérdés. Az enyém kb sose annyi km-t írt be amennyit mentünk, hanem mindig többet. 30 órára bőven meg volt az 580 km, de szerintem minden tanulójának. Nem a városban lakott hanem majd 30 kmre onnan tehát napi plusz 60at simán el tudott osztani a tanulói között. Meg elmegy hétvégén kirándulni, bevásárolni megy a tanuló autóval, ennyi. Simán belerak annyi km-t, hogy el tudja számolni és annyi legyen az órán, mint amiket a vezetési kartonokba beírt.

Személy szerint értelmetlennek tartom ezt a km szabályozást, mert akinek 30 óra elég, minek vegyen azért még 10 órát mert hiányzik 100 km, mivel főként városban közlekedett, ott meg lehetetlen ennyit megtenni. Akinek szükséges úgyis vesz pótórát, akinek meg nem azzal csak kitolás és plusz pénzkiadás.

2019. máj. 21. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem se lehúzni akar, egyszerűen rendesen írja a kilométert, és nincs még meg. Nekem sem volt meg 30 óra alatt, pedig én is voltam sokszor pályán, országúton, viszonylag kevés olyan óra volt, hogy csak parkolgattunk, rutinpályán is alig voltam, nem a csúcsforgalomban vezettem.. Mégis kellett asszem még 4 óra, mire kijött. Ugyanebben a városban az egyik barátomnak meg simán megvolt 25 óra alatt, pedig nem is nagyon mentek messzire, csak város. Oktató kérdése, hogy ki mennyit ír be. Ha valaki rendesen írja be, akkor valószínűleg tényleg nem jön össze az 580 km 30 óra alatt. 🙂
2019. máj. 21. 21:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszőnöm a válaszokat
2019. máj. 22. 18:16
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

"Csak arra voltam kíváncsi hogy valaki jart e már igy hogy tökjól kijönnek az oktatójával de a végen meg kiderült hogy csak a penzre ment"

A kérdésből nem az derült ki, hogy leszarod mindenkinek a véleményét akinek eltérő.

2019. máj. 22. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!