Holnap lesz a forgalmi vizsgám, valami jótanácsod van?
Holnap délben lesz, 34 órát vezettem, vizsga előtt meg egyet fogok. Borítékot nem viszek.
Van valami tanácsod?
Próbáld meg kizárni, hogy ott van hátul a vizsgabiztos. Tekints csak úgy erre az alkalomra is, mint egy sima vezetés órára. Figyelj mindenre sokkal jobban, mint előtte. Sebesség korlátozás, záróvonal, stop tábla, elsőbbségek. Engedj át minden gyalogost, ne állj meg kapubeállóban, mozgás korlátozott helyen. Fusd át fejben, mit kell ellenőrizni. Fék próbát ne felejts el csinálni. Gondolj arra az útvonalra és feladatokra amiket kapni szeretnél hátha bevonzod. Arra ne is gondolj, mit nem akarsz, akkor tuti az lesz. Azzal se foglalkozz, hogy hol bukhatsz, mert könnyen jön a baj. (Lehet csak én vagyok ennyire peches, de nekem sikerült pont úgy buknom, ahogy elképzeltem, hogy hol lehetséges, kb láttam magam előtt) Pihend ki magad, remélem már alszol és csak reggel látod. Előtte reggelizz (ha nem is megy erőltess valamennyit le, mert éhesen nem lehet gondolkodni), igyál sok vizet, előtte esetleg egyél egy kis csokit.
Menni fog, nem véletlenül mehetsz már vizsgázni. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!