Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha a PÁV3 vizsgan többször...

Jeszuszpepi kérdése:

Ha a PÁV3 vizsgan többször bukik valaki akkor annak milyen következményei lehetnek? Hányszor lehet menni rá? Vagy félévente újra lehet próbákozni probléma mentesen?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 28. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ha vki többször bukik PÁV 3-on, ahol eléggé levitték a hibahatárokat, az sztem ne erőltesse ezt a dolgot.

Jogorvoslati lehetőség van. Hogy mennyi idő múlva lehet újra próbálni, nem tudom, de sztem több mint fél év múlva.

2019. ápr. 29. 15:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Saját magam hibályából lett elszúrva az egész mivel elkapkodtam és fejben nem készűltem rá csak úgy voltam vele hogy túl legyek rajta. Sajnos a színes hanogos pedálos feladatot sikerült elszúrnom rendesen. Megérdeklődtem és fél évente újra lehet próbákozni nyugodtan viszont ha fellebbezéssel megy vissza valaki akkor ott már tétre megy. Egy szó mint száz fél év múlva újra megyek és megpróbálom.
2019. ápr. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!