Ha valaki nem kaphat jogosítványt, annak mi az oka?
Figyelt kérdés
Van egy illető "úriember", aki az orvosi alkalmasságit nem kapja meg. Azt nem részletezte miért. Milyen kizáró tényező jöhet szóba ilyen esetben?2019. ápr. 5. 10:32
11/16 anonim válasza:
Így szokott ez lenni. Érdekes, hogy amíg nem válaszoltál nem pontozott senki...
Kishitű dedósok játéka ez a kezecske nyomkodás, csak néha nehéz az értelmetlenségen túllépni szó nélkül.
Akinek nem inge, az keresse meg a többit a Google-n!
12/16 anonim válasza:
Nyugi, én sz@rrá lettem pontozva, pedig a jogszabályból idêztem... Biztos valakiknek fáj, hogy a betegséggel élők is vezethetnek.
13/16 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, csak két zöld pacsit adtam! Tényleg érdekes hogy olyanok pontoznak akik hozzá se szólnak....
2019. ápr. 6. 08:50
14/16 anonim válasza:
Hát, a gyk egyre inkább elveszíti a hasznát...
Kéne az internetezéshez valami pszichológiai alkalmassági vizsgálat, hogy a hülyéket kiszűrjék.
15/16 A kérdező kommentje:
#14, sajnos nem csak az internetezéshez kellene pszichológiai alkalmassági, hanem az élethez is.
2019. ápr. 6. 10:04
16/16 anonim válasza:
Na, már töröltették is a válaszomat XD
Segíteni akartam, ennek ellenére valószínűleg vesztek is egy százalékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!