Piszkálták a motoromat, szóltam érte, én lettem a bunkó. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Leállítottam az oldalkocsis Pannóniám egy bevásárló központ parkolójában, amíg beszaladtam pár apróságért. Mikor jöttem ki, látom, hogy állnak körülötte. Általában mindig nézegetik, fényképezkednek vele, amivel nincs semmi baj. Most viszont piszkálták a sebváltóját. Meg akarták nézni, hogy működik a blokk tetején lévő fokozatjelző. Eleve sebességben hagytam, hogy ne guruljon el, másrészt "más tulajdonához nem nyúlok" elvet vallom. Nem kiabáltam rájuk messziről, mikor odamentem, csak akkor mondtam hogy ne bizgassák a váltót. Virágnyelven ecseteltem, hogy egészen más a dolog, ha megkérdezik és az is, amit ők csináltak. Megsértődtek és ahogy hallottam engem szidtak eltávoztukban. Miért én vagyok a bunkó, ha ilyenért szólok!?2019. márc. 13. 16:32
1/8 anonymousreview60 válasza:
A stílust nem ismerem, sokat számít, de alapvetően igazad volt.
2/8 anonim válasza:
Szépen kulturáltan kell szólni, hogy te vagy a tulaj, kéred ne nyúljon hozzá.
Egyébként igazad van! Más dolgához nem nyúlunk!
3/8 anonim válasza:
Te meg ülj bele a nyitott tetejű kabriójába!
Nehogy már szóljanak érte!
:)
4/8 anonim válasza:
Gondoljanak, vagy mondjanak amit akarnak, az a Te tulajdonod, aminek megérintéséhez nem kértek engedélyt. Ők a bunkók.
5/8 anonim válasza:
Neked van igazad, de ez amúgy csak látszatsértődés, ami Magyarországon eléggé jellemző. Mikor elküldtek, akkor hőbörögtek, de otthon majd vidáman mesélik a haveroknak, hogy miféle kuriózumot láttak az utcán.
7/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, hogy mit szóltak, vagy mit gondoltak, igazad volt. Eszembe nem jutna más motorját piszkálni csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!