Szigetváriak/erre felé járók, mit gondoltok?
Van Szigetváron egy kereszteződés, a Spar mellett, a 6-os út kanyarulatánál.
Van itt egy lámpa is, ami rendszerint nem üzemel. Az lenne a kérdésem, hogy számotokra logikus az áthaladási sorrend?
Mert ahogy én észreveszem, azzal, hogy a városból kifelé vezető útnál nincs semmilyen tábla, totál figyelmen kívül van hagyva a kanyarodó főút ténye.
Aki jön Pécs felől, és a 6-oson marad, gyakorlatilag elsőbbséget ad mindenki másnak. Még a Spar parkolójából kijövőknek is. Én is így csinálom, mert a többi autós is, de számomra ez abszolút nem logikus, hiszen azoknak sincs semmilyen tabla, akik a 6-oson maradnak és mennek tovább Barcs felé. A külső sávban van egy “főút vége, elsőbbségadás kötelező”, de szerintem az a belsőben közlekedőkre nem érvényes, mivel más a haladási irány a két sávból. Valaki elmagyarázná?
Vezetek már egy ideje, 75 ponttal csináltam a KRESZ vizsgát, de most kicsit kételkedem a tudásomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!