Körforgalmat kerékpárút keresztezi . Forgalmi vizsgán nem néztem szét. Nem jött senki. Ezért jár e azonnali bukás?
Egy kerékpáros 20-60 km/h-val képes haladni, akár szabályos, akár nem.
Az a távot, amit belátsz oldalra fordulás / nézés nélkül, tizedmásodpercek alatt teszi meg a kerékpár.
Terméesztessen azonnali bukó. Persze valóságban, a kerékpáros felkenődik, kiszáll az autós, megrúgdossa, hogy ráhugyozik, és tovább hajt és senkit sem érdekel. De a legalább a vizsgán legyél szabályos.
#5-ös...hehehe...valahogy így..ha bringával megyek akkor az ilyen helyen leszállok, és baromigyorsan átszaladok..még nem sikerült elütni senkinek, bár némelyek erősen próbálkoznak.
szóval vizsgán nagyon kell figyelni a biciklisre még akkor is, ha a megyében sincs egy sem..
@8: igen, tényleg igen furcsának tűnik...a körforgalom lényege éppezn azb hogy mincs keresztező forgalom. Habár itt a kerékpáris infrák kialakításánál a hatályos előírásokat igen fuckultatívan kezelik, de ilyenre még én sem láttam példát.
Valószínű a kérdező a körforgalommal párhuzamosan vezetett kerépárútra gondol, melyet be- és kihajtáskor keresztezhet -az elsőbbség megadása után. Ez a hibás kialakítás ugyanis eléggé elterjedt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!